Over ons

Lees meer over onze werking

Lees meer »

Wat zeggen anderen over ons?

Heel wat mensen waren je reeds voor en volgden één of meerdere opleidingen binnen de VIVES Health Care School. We laten hen graag hun ervaringen delen.

Koen Naert

"Als profsporter verloor ik wat de voeling met die andere passie van mij, de gezondheidszorg. Door mijn postgraduaatsopleiding stomatherapie, wondzorg en weefselherstel kon ik naast mijn sport ook bezig blijven in de gezondheidszorg door mij verder te verdiepen in de wondzorg. Als verpleegkundige op de Medium Care afdeling van het brandwondencentrum van Neder-Over-Heembeek, kon ik toch heel wat nieuwe inzichten opsteken tijdens de opleiding."

Koen Naert

Davina Van de MoorteleDavina Van de Moortele

Ik werkte reeds 4 jaar als verpleegkundige in een operatiekwartier. De opleiding was voor mij een verruiming van mijn praktische vaardigheden en een verdieping van de theoretische achtergrond. Het “over het muurtje kijken” tijdens mijn stages in andere ziekenhuizen heeft mij laten proeven van andere disciplines, mijn werkinzicht verbreed en heel wat praktische tips and tricks opgeleverd. Ik neem dit alles mee naar mijn huidige werkvloer en hoop ze eveneens ooit te kunnen implementeren in een militair veldhospitaal of tijdens een buitenlandse opdracht.

Davina Van de Moortele

Liesbeth ClynckeLiesbeth Clyncke

Het postgraduaat Preconceptie- en fertiliteitszorg was voor mij een game changer, zowel als op privé als professioneel vlak. Ik start met een eigen praktijk in Preconceptie- en fertiliteitszorg. Door persoonlijke ervaringen en het volgen van het postgraduaat, voelde ik me krachtig en voldoende onderbouwd om dit te durven doen.

Liesbeth Clyncke